Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsuitje actief Groningen

Actief bedrijfsuitje
Groningen

Actief Bedrijfsuitje in Groningen

Home | Bedrijfsuitjes in Groningen

Pjerke Buitensport - Activiteiten & Teambuilding in noorden van het land


Zoekt u spannende, uitdagende, avontuurlijke maar vooral ook gezellige evenementen voor uw groep? Dat bent u bij Pjerke Buitensport aan het juiste adres. Al jaren is het team van Pjerke actief in het noorden van het land, sterker ook in geheel Nederland en BelgiŽ. Zo bieden wij programma's voor kinderfeestjes tot afdelingfeesten met buitensport activiteiten.

Gewoon een dagdeel of een paar dagen met de collega's waarin samen doen centraal staat. Samen activiteiten ondernemen, van uitdagend tot prikkelend of ontspannend. Teambuilding kan een bewuste werkvorm zijn maar kan ook dienen als leuk uitje voor de afdeling. …ťn ding staat voorop, het moet leuk en veilig zijn.

Het gehele jaar door kunnen wij uw teambuilding begeleiden. Elk seizoen met haar charmes. 's zomers met korte mouwen en 's winters met een warme jas aan af en toe verwarmend aan de vuurkorf.

Teambuilding is mogelijk op allerlei soorten terrein: bosrijk, weiland of tuin. Afhankelijk van de locatie is het zelfs mogelijk om binnen oefeningen te doen. Er is genoeg keuze van intensieve tot rustig bezig zijn. Ook voor de deelnemers die minder sportief aangelegd zijn, kunnen wij mogelijkheden bieden voor een alternatief programma.

Teambuilding ideeŽn zijn:
GPS wandeling
Mountainbike tocht
Raften
Kanovaren
Kimmen
Teamspellen.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden die wij voor u kunnen verzorgen.

Pjerke Buitensport adviseert u graag voor een passend arrangement voor elke groep. Wilt u volledig de organisatie uit handen geven of zelf een grote hand hebben in het organiseren? Zo kunnen wij voor u een aantrekkelijk activiteitenprogramma samenstellen, de overnachting regelen en voorzien in maaltijden en dranken. Wij hebben veel ervaring in het noorden van Nederland maar ook in de Belgische Ardennen.

Pjerke Buitensport
Tel. 06 434 829 30

E-mail

www.pjerke.nl
 


Pjerke Buitensport

 

 

 

Break Out Grunopark - gevarieerd aanbod aan bedrijfsuitjes in Harkstede


Keuze uit meer dan 100 activiteiten en alles op 1 locatie!

Een bijzonder gevarieerd aanbod voor elk bedrijfsuitje in Groningen
Break Out Grunopark heeft alles voor Eten & Drinken, Praten, Slapen, Feesten en Doen onder 1 dak! Dat is dan ook de reden dat ons terrein zich uitstekend leent voor bedrijfsuitjes. Vanaf de koffieontvangst tot en met de feestavond… we verwerken alles wat wenselijk is in een programma en dat kneden we zo dat het past binnen de door jullie gestelde voorwaarden.

We denken graag met je mee om tot een voor jullie passende invulling van jullie bedrijfsuitje te komen. Kleine groepen, grote groepen….wij zijn echt van alle markten thuis! Een aantal van onze standaard arrangementen zijn heel geschikt voor afdelingen en bedrijven, maar voor grotere groepen maken we altijd een programma op maat! Van 10 tot 500 personen… we maken altijd een programma dat bij je past! Voor een bedrijfsuitje Groningen zit je bij Break Out Grunopark goed!

Enkele activiteiten
WaterskiŽn & Wakeboarden
Klimpark Groningen
Break Out Escaperooms
Paintball
Teambuildingspiste
Bilboarden
Sterrenslag
Expeditie Robinson Spel
Highland Games
Drakenboot varen
Vlotbouwen
Quizzen

Meer informatie? Prijsopgave? Boekingen? Neemt u dan contact met ons op!

Break Out Grunopark
Tel. 050 5411706

E-mail

www.breakout-grunopark.nl
 


Break Out Grunopark

 

 

 

Carpe Diem Evenementenbedrijf - originele bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes


Origineel en verrassend bedrijfsuitje?

Ontdek onze grenzeloze bedrijfsuitjes ideeŽn en verras collega’s met een passend dagprogramma. Vanaf 20 personen kunt u kiezen uit 8 locaties in Nijmegen, vanaf 50 personen keuze uit 100 locaties door heel Nederland. Organisatie met of zonder overnachting in hotel, groepsaccomodatie of unieke overnachtingslocatie. Hieronder vindt u een greep uit de meest gevraagde bedrijfsuitjes. Wij denken graag met u mee en zijn sterk in maatwerk.

James Bond Mission
Stoere Kunst
Zomerfeest
James Bond Experience
Grenzeloos Genieten
Wereldfeest
Kilts, Clans & Highlands
Allo Allo
Middeleeuwse Feestdag
World Games
Romeins Mysterie
Hollandsche Helden
Hunting Game
Strijd der Romeinse legioenen

Uw bedrijfsuitje is bij ons in goede handen.

Carpe Diem
Tel : 024-6963422

info@carpe-diem.nl

www.carpe-diem.nl
 


Carpe Diem originele bedrijfsuitjes

 

 Home | Bedrijfsuitjes in Groningen