Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsfeest in Flevoland

Feestelijk bedrijfsuitje
in Flevoland

Feestelijk Bedrijfsuitje in Flevoland

  Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.


bedrijfsuitje lipdub makenbedrijfsuitje quiz diner Almere


Bedrijfsuitje activiteiten en arrangementen in Flevoland


Puzzelen en lekker eten in Almere vanaf 20 personen
Jullie worden in teams ingedeeld en gaan per groep de tocht lopen. Uiteraard zijn jullie alle gangen weer samen.
Dus tijdens het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht zit de hele groep samen bij het walking diner.
De groepen puzzelen van locatie naar locatie. De opdrachten variëren van vragen die gaan over de lokale lekkernijen tot algemene wetenswaardigheden. Het is voor iedereen geschikt, dus door goed samen te werken in de teams, kom je tot de beste resultaten. Omdat elke gang in een ander restaurant plaatsvindt, is er lekker veel variatie.
Mochten er dieetwensen zijn, dan houden we daar uiteraard rekening mee.
Duur: 3,5 uur.

Escape Room Dinerspel in Almere vanaf 15 personen
Lijkt het jullie leuk om samen de moeilijke opgaven op te lossen? En lekker aan tafel onder het genot van een hapje en een drankje je best doen? Dan is dit de ideale combinatie. Lossen jullie het mysterie voor het einde van de tijd op, dan is er feest. De door en door slechte kok wordt ontmanteld en zijn kwade weg naar vergiftiging van een groot deel van de bevolking zal nooit plaatsvinden. Als dat maar goed afloopt…
Tijdens deze avond (of middag in de vorm van een lunch) worden jullie welkom geheten om een heerlijke maaltijd te nuttigen. Tussen de gangen door hebben jullie de kans om het mysterie op te lossen in het zinderende Escape Room Dinerspel. Zit er een hint in de menukaart, of moeten jullie elders in zoeken?
Duur: 3 uur.

Holland quiz met diner in Almere vanaf 15 personen
De typisch Hollandse muziek ontbreekt natuurlijk niet, maar ook de spannende klompenrace en aardappelschil competitie brengt de groep volledig in de goede stemming. De winnende groep gaat met een gepast Hollands prijsje naar huis. Vinden jullie het leuk om er een op maat onderdeel in te hebben? Dat kan.

17.30 – 18.00 quiz
18.00 – 18.30 voorgerecht
18.30 – 19.00 quiz
19.00 – 19.45 hoofdgerecht
19.45 – 20.30 quiz en prijsuitreiking
20.30 – 21.00 dessert en natuurlijk nog de mogelijkheid om te borrelen.

Lipdub maken in Almere vanaf 12 personen
Een lipdub is het maken van een spontane videoclip in één take waarin iedere deelnemer een aantal seconds of fame beleeft. Jullie bepalen van te voren welk lied jullie wensen. Na een introductie worden jullie in groepjes verdeeld om samen een goed script te bedenken. Uiteraard is een regisseur aanwezig om jullie hierbij te helpen. Het opnemen van een lipdub zorgt zeker voor veel teambuilding, lol en spontaniteit. Het eindresultaat is een onvergetelijke eigen videoclip.
Duur: 3 uur.