Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsfeest in Friesland

Feestelijk bedrijfsuitje
in Friesland

Feestelijk Bedrijfsuitje in Friesland


bedrijfsuitje Leeuwarden

Bedrijfsuitje activiteiten en arrangementen in Leeuwarden

Quizzen
Gezellig borrelen met je collega's en toch ook meteen die algemene kennis van iedereen checken? Dan is de pubquiz vast iets voor jullie! Tijdens de quiz worden jullie verdeeld in groepjes en komen diverse opdrachten aan bod.
De pubquiz is zeer goed te combineren met onze andere quizzen, zoals de' Ik hou van Holland' quiz of de popquiz. We kunnen hem op maat voor jullie samenstellen naar elk gewenst tijdstip, tijdsduur en onderwerp. Informeer naar de mogelijkheden. Voor een volledig verzorgd uitje kies je er nog een heerlijk diner of lunch bij.

Puzzeltocht
Tijdens de fotopuzzeltocht is het de bedoeling dat de teams zoveel mogelijk goede antwoorden vinden. Door middel van de foto's die ze meekrijgen gaan ze op zoek naar de juiste antwoorden. Er zijn extra punten te verdienen met de gekke foto opdrachten. Welk team is het meest ludiek?

Moordspel
Met behulp van een modern GPS-toestel gaat u in groepjes door de stad een spoor volgen. Doet u dit op de juiste manier en verzamelt u zo de aanwijzingen, dan heeft u mogelijk aan het einde van de tocht de moord opgelost!
En onderweg komt u ook nog eens langs de mooiste plekjes van de stad!
Maar… bent u sneller dan de concurrent speurneuzen? Wie strijkt er uiteindelijk met de eer? Lukt het uw team samen te werken en de moord op te lossen? Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt onder het genot van een drankje in een café. Een actief, spannend én cultureel spel voor jong en oud!

Bedrijfsuitje met een Hollands thema
In de Holland quiz zitten zowel grappige en interessante weetjes over ons kikkerlandje als diverse hilarische doe opdrachten. Uiteraard hebben we een geheel eigen draai aan deze quiz gegeven. De typisch Hollandse muziek ontbreekt natuurlijk niet, maar ook de spannende klompenrace en aardappelschil competitie brengt de groep volledig in de goede stemming. De winnende groep gaat met een gepast Hollands prijsje naar huis. Combineer de Holland quiz met een workshop Koeien schilderen of Smartlappen zingen voor een uitje met een Hollands thema.

U kunt uw bedrijfsuitje afsluiten met een heerlijk 3-gangen diner.

  Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.