Bedrijfsfeest in Groningen

Bedrijfsuitjesgids.nl

Feestelijk bedrijfsuitje
in Groningen

Feestelijk Bedrijfsuitje in Groningen


bedrijfsuitje creatief diner Groningenbedrijfsuitje-schilderen-diner-Groningen


Bedrijfsuitje activiteiten en arrangementen in Groningen


Boetseren en dineren in Groningen vanaf 8 personen
Bekijk je collega eens goed en boetseer erop los. Als afsluiter van de dag een heerlijk 3-gangen diner.
Boetseren en dineren is een heerlijke activiteit voor groepen de iets leuks willen doen en er ook nog een mooie herinnering aan over willen houden. Je kunt bijvoorbeeld alle hoofden bij elkaar in een vitrinekast zetten, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen hoofd als kunstwerk mee te nemen en ergens thuis neer te zetten.
Duur: 4,5 uur.

Schilderworkshop met diner in Groningen vanaf 10 personen
Eerst wordt er gezamenlijk een thema bepaald tijdens deze schilder workshop. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag om dit thema uit te werken op een gezamenlijk doek. De schildersdoeken en benodigde materialen staan klaar, de rest komt vanzelf. Creatief of niet, iedereen kan het, want juist de eenvoud zorgt voor een verbluffend resultaat! Er kan ook individueel geschilderd worden. Hebben jullie een bepaald thema waar je mee wilt werken? En/of hebben jullie een bepaalde schilderstijl die je zou willen toepassen, alles kan, van Picasso tot Monet, van Herman Brood, tot Keith Haring. We denken graag met je mee, om er een hele geslaagde workshop van te maken.
Duur: 4 uur.

Tapas kookworkshop in Groningen vanaf 8 personen
Iedereen krijgt eerst uitleg over de tapas gerechten die gemaakt worden aan het begin van de tapas kookworkshop. Daarna ga je met z’n allen aan de slag om een lekkere maaltijd te bereiden en tot slot lekker genieten van de heerlijke zelfgemaakte tapas. Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden.
En omdat die hapjes uiteindelijk zo lekker zijn maken we er gewoon een maaltijd vullend diner van.
Waan je in de Spaanse sferen… In deze culinaire workshop word je nog eens een echte keukenprins(es)!

Duur: 3 uur.

Lipdub maken in Groningen vanaf 12 personen
Maak jullie eigen unieke videoclip over jullie bedrijf als het ultieme bedrijfsuitje!
Jullie worden in kleine groep ingedeeld en elke groep krijgt de opdracht een deel van het script te schrijven. Onze regisseur helpt jullie waar nodig en zorgt voor een gesmeerd resultaat. Omdat misschien niet iedereen van de spotlights houdt, houden we rekening met de showmasters en de personen die liever op de achtergrond staan. Een onvergetelijke videoclip gaat in ieder geval het eindresultaat zijn.

Cocktailworkshop met tapasdiner in Groningen vanaf 10 personen
Tijdens deze workshop ga je helemaal zelf aan de slag met de lekkerste drankjes. De professionele begeleiding zorgt ervoor dat je de heerlijkste cocktails maakt. Alcoholvrije cocktails shaken is ook mogelijk.
Geniet vervolgens van een heerlijk tapas diner. Een smaakvolle combinatie van een lekker hapje en drankje
.

  Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.