Hard Rock Cafť - Amsterdam


Stel, u bent op zoek naar een ruimte in Amsterdam voor een vergadering, een feest of diner, maar u wilt eens wat anders dan anders. Dan is het Hard Rock Cafť de perfecte locatie!

In hartje centrum, op steenworp afstand van het Leidseplein, vindt u het wereldwijde bekende restaurant. Met uitzicht over het water en vele pronkstukken van Sting, Madonna en de Beatles bent u verzekerd van een unieke plek, die zich gemakkelijk aanpast aan iedere gelegenheid. Wilt u wat privacy voor een groep, dan kunt u gebruik maken van onze Legends room.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hard Rock Cafť Amsterdam
Tel. 0031 (0)20 - 523 76 25

amsterdam_sales@hardrock.com

www.hardrock.com
 


Hard Rock Cafe Amsterdam

 

 

 

Amsterdamse Feestboot


Zoek je een varende feestlocatie, trouwlocatie of een aparte ruimte voor een diner? Dan kun je in Amsterdam op ons partyschip terecht: BOOT is namelijk een geheel nieuwe en verfrissende feestboot.
Geen truttige tafelkleedjes, plastic bloemen en chagrijnige obers in zwarte versleten smokingbroeken!
Maar een fris, modern en gezellig partyschip dat plaats biedt aan maximaal 200 feestgangers.

Vanuit onze thuishaven Amsterdam zijn we in heel Nederland te boeken.

Naast de leukste zijn we gegarandeerd ook de goedkoopste!

BOOT10.nl
Tel. 06-361 577 65

info@boot10.nl

www.boot10.nl
 


Amsterdamse Feestboot

 

 

 

Restaurant-Uitspanning De Nadorst - Blokker


Nostalgisch, authentiek, sfeervol en rustiek, dat zijn de kenmerken van Restaurant-Uitspanning De Nadorst. Onze persoonlijke benadering, service, kwaliteit en inlevingsvermogen maken het plaatje compleet. Alles wordt voor u tot in de kleinste details.

Voor groepen van 5 tot 25 personen verzorgen wij diverse workshops. Uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en buurtclubs.

Wenst u liever in een besloten groep iets te ondernemen. Voor groepen vanaf 25 personen kunt u bij ons terecht met het ‘Westfriese Vermaak’.

Verantwoordelijk voor een groter gezelschap?! Vanaf 50 personen kunt u een ‘Themafeest’ reserveren. Wanneer u entertainment wenst te combineren met een heerlijke maaltijd, dan adviseren  wij u onze themafeesten. Op deze avonden bent u verzekerd van professionele entertainers en hoeft u zich werkelijk geen moment te vervelen.

De Nadorst
Tel. 0229 23 26 79

info@nadorst.nl

www.nadorst.nl
 


Restaurant Uitspanning De Nadorst

Evenementenbureau De Ceremoniemeester - Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle


De Ceremoniemeester (lid CLC-VECTA) is een landelijk en onafhankelijk werkend evenementenbureau, dat zich richt op de totale organisatie van evenementen. Dit houdt in, dat wij niet gebonden zijn aan een cateringbedrijf, locaties, decorateurs of artiesten en zodoende uw evenement optimaal kunnen creŽren in de door u gewenste sferen en binnen uw eigen begroting.

Onze vier kernwaarden zijn: persoonlijk, creatief, betrouwbaar en onafhankelijk. Deze vormen een solide basis om van uw bedrijfsfeest of evenement een geslaagd geheel te maken.

De Ceremoniemeester is sinds 1993 actief in Nederland: wij ontwikkelen, produceren en regisseren de meest uiteenlopende evenementen voor het bedrijfsleven en overheden. Onze specialisatie is het ombouwen van uw eigen bedrijfshal, kantoor of buitenterrein eventueel met tenten. Dit kan zijn voor uw bedrijfsopening, jubileum of personeelsfeest.


Uw feest in een bijzondere omgeving? Wij weten de mooiste kastelen, kerken, oude industriŽle loodsen en pakhuizen.
Of wat dacht u van feesten in een kas tussen duizenden planten of midden in een dierentuin? De Ceremoniemeester komt graag vrijblijvend naar u toe met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeŽn. Graag verbazen wij u met onze parate kennis die zeker zal aansluiten op uw wensen en ideeŽn.

www.ceremoniemeester.com/bedrijfsfeesten/bedrijfsfeest.html


De-Ceremoniemeester

Evenementenbureau De Ceremoniemeester
Zuidplein 36
1077 XX Amsterdam
Tel. : 020 7997794


De  Ceremoniemeester originele bedrijfsfeesten
De Ceremoniemeester bedrijfsfeesten

 

 

 

Landgoed Robacher’s Watermolen - Hauwert


Bedrijfsfeesten en evenementen op Landgoed Robacher te Hauwert bij Hoorn (NH).  (incl. Uit en thuis per luxe touringcar)

Robacher’s sfeervolle All in Pre-Christmas party’s, Midwinterarrangementen, Eindejaarsfeesten en doelmatige Business Events voor Firma’s en Bedrijven.

Verras uw medewerkers en zakenrelaties eens origineel, door ze uit te nodigen voor een representatief bedrijfsevenement op het schitterend gelegen en sfeervolle eeuwenoude Landgoed Robacher’s Watermolen voor een feestelijke Pre-Christmas party, Business Event, Eindejaar of Midwinter arrangement.

Luxe avondvullende ongedwongen bedrijfsparty’s met buffet of diner-invulling, afgewisseld met live muziek en verrassende show intermezzo’s. Gelegenheidslandgoed Robacher ’s Watermolen is de perfecte locatie voor een zakelijk succesvol bedrijfsevenement.
Naar wens verzorgen wij uw vervoer uit en thuis per luxe touringcar tegen zeer gereduceerde vervoerstarieven.

“Gelegenheidslandgoed Robacher’s Watermolen” is geroemd om haar goede verzorging, schitterende besloten buitenterrassen en verzorgde arrangementen op maat voor de betere familie- en bedrijfsfeesten in diverse besloten locaties!

Bel voor meer informatie naar Arthur v. Robacher tel. 0229-201754.

robacher@planet.nl

www.robacher.nl
 


Landgoed Robacherīs Watermolen

Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsfeest in Noord-Holland

Feestelijk bedrijfsuitje
in Noord-Holland

Feestelijk Bedrijfsuitje in Noord-Holland