Het GrachtenAtelier - Utrecht


Aan het mooiste stukje van de Oudegracht in Utrecht zijn de werfkelders van het GrachtenAtelier gevestigd. Deze werfkelders bevinden zich op 5 minuten loopafstand van De Dom en op 10 minuten loopafstand van het station. Parkeren is ook geen probleem! Dit is mogelijk in de Springweggarage 50 meter verderop. De beide werfkelders zijn 50 meter bij elkaar vandaan gevestigd.

Wil je iets anders dan een standaard restaurant? Boek dan een private dinner, borrel en/of feest in ons culinaire of creatieve atelier. In onze sfeervolle werfkelders met open keuken wordt op informele wijze zeer smaakvol en exclusief voor jullie gezelschap gekookt en gefeest. Geniet van de authentieke sfeer in de werfkelder, of dineer tussen bijzondere kunstwerken in onze GrachtenGalerie.

Werfkelder “185”
De creatieve werfkelder is uitermate geschikt voor creatieve workshops, maar biedt ook voldoende mogelijkheden voor culinaire workshops, borrels, bedrijfsfeesten en recepties. Of wat dacht je van een combinatie met de GrachtenGalerie? De GrachtenGalerie is boven de werfkelder gevestigd. Vind je het bijvoorbeeld leuk om eerst te borrelen in een echte kunstgalerie? Of wil je tijdens de receptie veel mensen uitnodigen? Dan zijn de werfkelder en de galerie een unieke combinatie.

Werfkelder “207”
Deze mooie werfkelder is een jaar geleden volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een prachtige kookstudio. Deze ruimte leent zich nu goed voor diverse culinaire en creatieve workshops, borrels, recepties, bedrijfsfeesten en trouwfeesten. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot 150 personen.

De koks stellen een private dinner als maatwerk samen. Jullie persoonlijke wensen zijn altijd het uitgangspunt voor onze menusuggesties. Per gelegenheid adviseren wij jullie om gezamenlijk tot een perfecte avond te komen. Het menu bestaat uit leuke seizoen producten en wisselt hierdoor een aantal keer per jaar.

Vanaf 25 personen wordt de ruimte exclusief gereserveerd en een menu bestaat uit minimaal vier gangen.

Het GrachtenAtelier
Oudegracht 185
3511 NE Utrecht
tel. 06 - 43 755 744 (Jacqueline)
tel. 06 - 26 382 951 (Caroline)

info@grachtenatelier.nl

www.grachtenatelier.nl
 


Het GrachtenAtelier workshops & feesten

Het GrachtenAtelier werfkelders

Slot Zeist - Zeist


Ontdek de grandeur en gastvrijheid van Slot Zeist

De Zeister bossen en het Historische Slot vormen de ideale combinatie voor een bijeenkomst met een bijzonder tintje.

Exclusieve recepties, conferenties en feestelijke evenementen van allure vinden in Slot Zeist een goed onderkomen. De verschillende slotzalen bieden plaats aan 8 tot 150 mensen, met een totale capaciteit van 1.250 personen.

De zalen en ruimtes hebben ieder een unieke ambiance, van historisch tot modern. Ons team van gespecialiseerde mensen maakt uw bijeenkomst tot een uniek evenement.

Slot Zeist is rolstoeltoegankelijk.
Wij nodigen u van harte uit de mogelijkheden te bekijken en hopen u snel te mogen begroeten in Slot Zeist.

Slot Zeist
Tel. 0031 (0)30 721 06 00

zaalverhuur@slot-zeist.nl

www.slotzeist.com
 


Slot Zeist

 

 

 

de Nonnerie restaurant | private dining | events | business - Maarssen


De Nonnerie is een multifunctioneel restaurant en evenementenlocatie dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak zorgdraagt voor haar gasten. Er is veel aandacht aan de producten waar we mee werken, daarnaast wordt ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met een innovatieve aanpak.

We werken elke dag met passie en plezier, of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfspresentatie of een diner in ons ŗ la carte restaurant. Goed luisteren naar de wensen van onze gasten en deze feilloos weten te vertalen in de uiteindelijke uitvoering is een belofte die we graag waar maken.

De locatie
Naast ons ŗ la carte restaurant hebben we vier gezellige kamers ťn de Tuinzaal waar besloten lunches en diners plaats kunnen vinden.

De Nonnerie in Maarssen is de ideale locatie voor een feest van 50 tot 200 personen.
Door gebruik te maken van de verschillende ruimtes bij de Nonnerie kan iedere gewenste setting worden gecreŽerd. Diners en buffetten kunnen in alle ruimtes plaatsvinden.
Een receptie of borrel kan in de Bar en/of op het Terras geserveerd worden.
Bij feestavonden wordt de Tuinzaal gebruikt als 'feestlocatie' waarbij de DJ of band centraal staat.

Nabij Utrecht, goed bereikbaar, voldoende en gratis parkeergelegenheid, top service- en culinair niveau en live- of versterkte muziek is bij ons mogelijk! En bijvoorbeeld een 'patatje truffel' als late night bite. Maak van de Nonnerie ķw feestlocatie!


de Nonnerie
T 0346-562201

E info@nonnerie.nl

I www.nonnerie.nl
 


de Nonnerie Maarssen

 

 

 

De Landgoederij - Bunnik


Op een prachtige, groene locatie aan de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht) bij Landgoed NiŽnhof, vindt u De Landgoederij. Een unieke evenementenlocatie gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerenoveerd. Een prachtige locatie met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven.

De Landgoederij beschikt over vijf zalen (De Deel, De Hooiberg, De Brink, De Tapperij en De Voorkamer), twee grote (overdekte) terrassen, een kasteeltuin en een groot eigen parkeerterrein.

De Deel
Mooie, ruime zaal met authentieke boerderijbalken en een open haard, een sfeervolle ruimte met capaciteit tot 250 personen en openslaande deuren naar een groot terras.

De Hooiberg
Gezellige en sfeervolle ruimte voor intieme bijeenkomsten, diners en feesten, voor gezelschappen tot maximaal 70 personen.

De Brink
Het centrale ontmoetingspunt van De Landgoederij is De Brink. Deze ruimte bevindt zich tussen De Deel en De Tapperij en biedt plaats aan ca. 100 gasten.

De Tapperij
Ruimte waar industriŽle stijlkenmerken en materialen gecombineerd zijn met een huiselijke warme sfeer. Door middel van materiaal- en kleurkeuze is teruggegrepen naar de warmte van een gezellige huiskamer, maar de grootsheid en de ruimtelijkheid van de zaal zijn behouden. De Tapperij kan gebruikt worden voor een gezelschap tot 200 personen.

De Voorkamer
Via De Tapperij heeft u toegang tot De Voorkamer, een kleinere zaal die ingezet kan worden als rustige ruimte wanneer in De Tapperij een feest plaatsvindt. De Tapperij en De Voorkamer zijn geschikt voor allerlei evenementen: een bruiloft, borrel, diner, receptie, zakelijk evenement of een feestavond, het kan allemaal! Door de eigen ingang, garderobe en bar zijn de mogelijkheden eindeloos.

De Landgoederij
Tel. 030 204 05 42

info@delandgoederij.nl

www.delandgoederij.nl
 


De Landgoederij Bunnik Utrecht

De Landgoederij feestlocatie Bunnik

Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsfeest in Utrecht

Feestelijk bedrijfsuitje
in Utrecht

Feestelijk Bedrijfsuitje in Utrecht