Partycentrum de Geveltjes - ’s-Heerenhoek


Al meer dan 35 jaar Zeelands meest unieke partycentrum met een sfeervolle feestzaal achter authentieke Zeeuwse geveltjes.

Bij partycentrum “de Geveltjes” vindt u werkelijk voor ieder wat wils, een marktplein als dansvloer, omgeven door gezellige zithoekjes. Tevens is er een smidse en een klompenmakerij waar u de oude ambacht kunt bewonderen. Er is ook een oude Zeeuwse  boerenwoning met bedstee, waar u de oorspronkelijke klederdracht en levenswijze van weleer kunt bekijken.
Dit alles is geflankeerd door een muziektent met een origineel dansorgel (een echte Decap), deze als enige in Zeeland!

In partycentrum “de Geveltjes” kunt u zeven dagen in de week terecht voor feesten en partijen op afspraak. Door de indeling van partycentrum “de Geveltjes” zit u altijd sfeervol, voor zowel grote als kleine groepen van 25 tot 600 personen.

Bij partycentrum “de Geveltjes” kunt u ook terecht voor themafeesten. Samen met u stellen wij het perfecte themafeest samen, enkel en alleen voor uw eigen gezelschap!
Dit alles voor een aantrekkelijke prijs, deze avonden zijn compleet met eten, entertainment en vrij drinken.

Wij verzekeren u dat u een zeer geslaagde avond heeft als u voor een themafeest kiest! Maar natuurlijk kunnen wij ook een avond naar uw eigen wensen of thema verzorgen, er zijn immers een legio aan mogelijkheden. Laat u informeren!

Partycentrum "De Geveltjes"
Tel. 0113 351717

info@degeveltjes.nl

www.degeveltjes.nl
 


Partycentrum de Geveltjes

Fletcher Landgoedhotel Renesse


Landhotel Renesse is gelegen op Landgoed Moermond. Het landgoed bestaat uit een 45 hectare groot fraai grondgebied met daarop het sfeervolle hotel waar u prinsheerlijk overnacht en het klassieke Slot Moermond op 300 meter afstand van het hotel. Hier bevinden zich verschillende zalen voor alle mogelijke zakelijk of feestelijke aangelegenheden.

Zodra u op het landgoed bent is het haast niet meer voor te stellen dat het levendige centrum van de badplaats Renesse aan Zee zich slechts op een steenworpafstand bevindt. Het is een oase van rust en ruimte. Dit in combinatie met de diversiteit van bos, gras- en rietvelden en waterpartijen en de aanwezigheid van wilde dieren, zoals damherten, reeŽn, fazanten, buizerds, reigers, hazen, konijnen en verschillende vogelsoorten, maken het landgoed tot een bijzonder natuurgebied. Het is dan ook een beschermd gebied.

Fletcher Landgoedhotel Renesse
Tel: +31 (0)111-46 17 88

info@fletcherlandgoedhotelrenesse.nl

www.fletcherlandgoedhotelrenesse.nl
 


Fletcher Landgoedhotel Renesse

 

 

 

Rederij Dijkhuizen - Vlissingen


Rederij Dijkhuizen beschikt over 3 luxe dagpassagiersschepen waarmee rondvaarten, bruiloften, productpresentaties en verschillende bedrijfsuitjes worden georganiseerd.
Zij heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met de verzorging van varende festiviteiten, die zij totaal in eigen beheer verzorgt.

Met onze schepen verzorgen wij het gehele jaar door verschillende festiviteiten.
De maximum capaciteit voor het vieren van een bedrijfsfeest aan boord van onze schepen bedraagt 300 personen.
Zo worden onze schepen in geheel Zeeland ingezet voor (varende) bedrijfsevenementen.

Deze feesten kunnen plaatsvinden vanaf Middelburg, Veere of Vlissingen, maar wij kunnen ook naar een specifieke locatie in de rest van Zeeland of bijvoorbeeld BelgiŽ varen om vandaar uw bedrijfsfeest inhoud te geven.

Bij uw feest kunnen wij verschillende maaltijden voor u verzorgen. Het kan van een lunch tot een zeer uitgebreid warm en/of koud buffet. Mogelijkheden te over. Mocht u daarnaast nog andere extra culinaire wensen hebben, kunnen wij deze uiteraard op aanvraag voor u verzorgen.

Naast het culinaire aspect kunt u altijd gebruik van de aanwezige geluidsfaciliteiten in het door u gewenste schip. Mocht u echter live-muziek wensen, dan hebben wij verschillende muzikanten die wij u kunnen aanprijzen. Tenslotte kunnen wij ook voor diverse andere entertainers zorgen.

Ons is in elk geval op basis van jarenlange ervaring duidelijk, dat bedrijfsfeesten nooit hetzelfde zijn. Wij streven er altijd naar uw feest dan ook op een unieke manier te verzorgen, zodat u altijd met een positief en voldaan gevoel terug kunt denken aan UW bedrijfsfeest.

Wel is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken om de gewenste locatie te bekijken en daarna uw wensen met ons door te spreken om uw feest tot een succes te maken.

Rederij Dijkhuizen
Tel: +31 (0) 118 41 93 67

info@rederij-dijkhuizen.nl

www.rederij-dijkhuizen.nl
 


Rederij Dijkhuizen

Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsfeest in Zeeland

Feestelijk bedrijfsuitje
in Zeeland

Feestelijk Bedrijfsuitje in Zeeland

                                                                                                                                                                                                 Home | Bedrijfsuitjes in Zeeland