Raderstoomboot De Majesteit - Rotterdam


Gedurende het gehele jaar worden aan boord van de nostalgische Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926) wervelende dinnershows georganiseerd.

So dim the lights, hit the heights, this is it, the night of the nights...

glitter, glamour and glorious, non-stop fun.


Entertainment:

• Allround Showorkerst
• Showballet
• Originele partypictures met de Phocabby
• Muziek en live optredens

Het arrangement bestaat uit:

• een havencruise op stoom
• ontvangst met welkomstcocktail en heerlijke hapjes
• een koud en warm buffet met vis-, vlees- en vegetarische gerechten
• een dessert buffet
• het genoemde entertainment
• alle dranken van de nationale bar, inclusief de koffie en thee na afloop


Zee vol Fantasie (€ 74,50 p.p.)

Deze avond nemen wij u mee op minicruise. Vaar mee op een koninklijke reis naar verre bestemmingen. Het wordt een feestelijke cruise vol muzikaal spektakel en culinaire verrassingen. Laat u meevoeren op de golven van deze Holidaycruise, die afkoerst op een swingende aankomst in exotische havens! Tijdens deze vaart worden er ook drankjes van de internationale bar geschonken.

Cruise & Dance (€ 69,50 p.p.)

Geniet van een havencruise, lekker eten & drinken en dans op de muziek van ons swingende entertainment. U wordt getrakteerd op de heerlijke disco uit de jaren 70 en 80, echte dance classics uit de jaren 90 en natuurlijk de hits van nu.

Rotterdams Geluk (€ 74,50 p.p.)

Havenstad, cultuurstad, wereldstad, Rotterdam stad van mijn dromen. Vaar met ons mee op zoek naar Rotterdams Geluk.
Beleef een avond met een heerlijk diner, vol muziek, dans en uiteraard een prachtige cruise op stoom langs de imposante skyline en havens van Rotterdam.

Uw eigen dinnershow op het water - Raderstoomboot De Majesteit is ook te reserveren voor uw eigen evenement op maat.
Een vergadering, congresdiner, seniorenvaart of jubileum?
Overdag of ’s avonds, uw gasten kunnen in overleg inschepen op elk gewenst tijdstip en gewenste plaats.

Raderstoomboot De Majesteit - vaste ligplaats Maasboulevard Rotterdam
Tel: 010 414 67 44

info@raderstoomboot.nl

www.raderstoomboot.nl
 


De Majesteit Rotterdam

Raderstoomboot De Majesteit

 

 

 

Palm Party House - Zwijndrecht


Palm Party House is een uniek partycentrum met 12 bowlingbanen, 2 zalen (waarvan  één met dansvloer), 2 bars, een gezellig café en volop gratis parkeergelegenheid.
Wij kunnen plaats bieden aan ongeveer 350 personen.

U kunt bij Palm Party House gezellig eten, zoals bijvoorbeeld Gourmet, Glas Grill, Topwok Grill, Fire Pot en een 3-gangen meerkeuze menu, dit alles kan natuurlijk in combinatie met een uurtje bowlen. Tevens kunt u bij Palm Party House uw bruiloft, personeelsfeest, reünie, familiefeest etc. vieren, waarvoor wij samen met u een speciaal aan uw wensen aangepaste offerte kunnen maken.

U kunt ook gewoon bij Palm Party House langs komen voor een hapje en een drankje of om te bowlen. Als extra hebben wij iedere zaterdag Live-Muziek.

Kijk op onze website of vraag vrijblijvend de brochure aan.

Palm Party House Zwijndrecht
Tel. 078 - 619 23 88

info@palmpartyhouse.nl

www.palmpartyhouse.nl
 


Palm Party House Zwijndrecht

 

 

 

Rebus Varende Evenementen | Partyschip Nehalennia - Rotterdam


“Nehalennia” de godin van de scheepvaart maakt haar naam als varende feestlocatie altijd waar !!!
Dit bijzondere nostalgische partyschip, uit 1908,  biedt u de gelegenheid om, vanuit het hart van Rotterdam, uw FEEST te combineren met een fascinerende RONDVAART door de Rotterdamse havens.

Aan boord van het schip Nehalennia zijn ruime mogelijkheden voor feesten en muziekevenementen. U bent van harte welkom voor een vergadering, afstudeerborrel, verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfspresentatie, natuurlijk afgestemd op uw specifieke wensen. Er zijn vele culinaire mogelijkheden aan boord. Rebus Varende Evenementen helpt u graag bij het uitstippelen van een alternatieve vaarroute bij nacht. Een muziekband, passend bij uw evenement, behoort eveneens tot de mogelijkheden.

U kunt al reserveren vanaf 50 personen tot een maximum van 200 personen. Maximale binnenzitcapaciteit 120 personen. Bij mooi weer kan het buitendek geopend worden, dat ruimte biedt aan ongeveer 70 personen.

Rebus Varende Evenementen
Tel. 010 - 218 31 31

info@rebus-organisatiebureau.nl

www.rebus-info.nl
 


Partyschip Nehalennia

 

 

 

Slot Loevestein - Poederoijen


De mooiste feesten geeft u in Slot Loevestein

Door een combinatie van ruimtes is Slot Loevestein geschikt voor feesten tot 350 gasten. Er zijn 100 eigen parkeerplaatsen (met mogelijkheid om uit te breiden naar 250 parkeerplaatsen) en een aanlegsteiger voor diverse boten.

Dineren
Slot Loevestein biedt u een breed scala aan diners en buffetten. Van een creatief 3-gangen diner tot een chique, uitgebreid 8-gangen walking diner. Van een sfeervol diner bij kaarslicht in het Arsenaal tot een groot, uitgebreid diner voor de haard in de Zael.

Feesten
Sfeervolle, creatieve, avond- of dagvullende programma’s waarbij het u aan niets ontbreekt. Slot Loevestein verzorgt voor u een feest dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten. Er zijn allerlei extra activiteiten mogelijk. Enkele suggesties: rondleiding of verhalenvertelling, troubadour, workshop boogschieten, schermen of abseilen.

Slot Loevestein
Tel. 0183 44 71 71

info@slotloevestein.nl

www.slotloevestein.nl
 


Slot Loevestein

 

 

 

Het Wapen van Poortugaal - Poortugaal


Het thema van Het Wapen is de Middeleeuwen, kastelen en ridders. Het pand is vakkundig verbouwd en gedecoreerd.
Harnassen, degens en schilden zijn er in overvloed. Een enorme kroonluchter en vele antieke en brocante kandelaars zorgen voor de sfeer.

Ook de binnenplaats en kasteeltuin, waar zomers buiten gegeten kan worden, zijn in kasteelsfeer aangelegd met hagen en bogen.
Om de entourage compleet te maken, kunt u soms het personeel verwachten in middeleeuwse kostuums (bij privé feesten en partijen dost men zich uit als jonkvrouwe of koene ridder).

Bij het Wapen van Poortugaal kunt u zeer gevarieerd eten.
U kunt kiezen uit diverse voor- hoofd- en nagerechten en kasteelspecialiteiten op onze galgenborden. Gezellig Tapas hapjes op een étagere (High-Wine/Beer/Limonade). Daarnaast is het mogelijk met kleine en grote gezelschappen heerlijk te komen borrelen in combinatie met bittergarnituur, diverse mogelijkheden aan hapjes en buffetten in alle soorten en maten.

Bedrijfsfeest organiseren?

Gezellig borrelen…… heerlijk eten…… lekker feesten…….
Live-bands, DJ’s, eigen muziek, troubadours, tafelgoochelaars, alles is mogelijk.
Eerst een uurtje borrelen, dan 2 uurtjes eten, tafels en stoelen aan de kant en voetjes van de vloer.

Het Wapen van Poortugaal
Tel. 010-447 43 41

E-mail

www.cafewapenvanpoortugaal.nl
 


Het Wapen van Poortugaal

 

 

 

Kasteel Keukenhof - Lisse


Het unieke van het Kasteel Keukenhof is dat het nog helemaal de inrichting van vroeger heeft. Alsof de laatste bewoners zo zijn weggelopen en de sleutels hebben laten liggen. Sofa’s en fauteuils die behoorden aan vroegere inwoners. Schrijfbureau’s en eettafels waar de graaf van Lynden nog aan gezeten heeft. Gangen waar Adriaan Maertensz. Block nog doorheen liep, een commandeur uit de tijd van de Vereenigde OostIndische Compagnie.

Rond het kasteel liggen fraai aangelegde tuinen met in de ommuurde tuin het tuinhuisje, waar u in een volstrekt besloten omgeving een exclusief feest kunt geven. De restauratie van het landgoed is de afgelopen tijd door vele vrijwilligers uitgevoerd, zij onderhouden ook het landgoed van 220 ha.
"De sfeer is hier klassiek, maar wel heel ongedwongen", zeggen onze gasten vaak.

Feestvieren in de pracht en praal van een 17e eeuws kasteel, in een zaal met een eeuwenoude open haard, champagne drinken met uitzicht op de monumentale kasteeltuin. Of dineren onder een kroonluchter van Venetiaans glas.
Op Kasteel Keukenhof wordt het een feest in stijl.

Een feestavond met een bijzonder thema waarop niet alleen de culinaire verzorging maar ook de styling en alle activiteiten afgestemd worden? Vervoer van uw gasten per limousine, een stijlvolle ontvangst met herauten op onze oprijlaan, een smaakvol galadiner in het Kasteel en vervolgens een spetterend feest in het Koetshuis? Onze goede contacten met o.a. eventplanners, musici, vervoerders en decorateurs maken het mogelijk!

Kasteel Keukenhof
Tel. 0252 750 690

info@kasteelkeukenhof.nl

www.kasteelkeukenhof.nl
 


Kasteel Keukenhof Lisse

Kasteel Keukenhof

Dekker Zoetermeer - Sport, Party en Conferentiecentrum


Dekker Zoetermeer is een ruim opgezette party- en vergaderaccommodatie, schitterend en centraal gelegen in het groene hart van de Randstad. Wij hebben alle ingrediënten in huis om van uw evenement of feestavond een onvergetelijke happening te maken. Graag gaan we met u om de tafel zitten om te kijken welk idee het best bij u aansluit.

Zalen
Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 13 conferentiezalen tot maximaal 400 personen. In combinatie met de diverse feestzalen kunnen wij gelijktijdig 3000 personen ontvangen. Maar uiteraard zijn kleinere gezelschappen ook van harte welkom. Parkeren is geen enkel probleem met 550 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Zo begint de gastvrijheid van Dekker Zoetermeer al buiten.

In onze feestzalen verzorgen wij diverse spetterende (thema)feesten om nooit te vergeten! Dekker Zoetermeer heeft een aantal (thema) arrangementen voor u samengesteld. Deze arrangementen gelden voor groepen vanaf 45 personen. Indien u met een kleiner gezelschap bent, maken wij graag een passend voorstel voor u!

Feesten vanaf 500 personen
Door de flexibele indeling is Dekker Zoetermeer ook een perfecte locatie voor grotere gezelschappen tot 3000 personen. Bij meer dan 1750 gasten koppelen wij de (tennis)hal aan het partycentrum. Op deze manier kunnen wij maximaal 3000 gasten ontvangen.
Uw gasten kunnen, indien gewenst, centraal ontvangen worden in één ruimte (een gedecoreerde, niet herkenbare (tennis)hal), waarna zij eventueel over verschillende ruimten kunnen "uitzwerven". Hier zijn diverse activiteiten (waaronder bijvoorbeeld bowling en snooker) en thema's te vinden met voor elke gast wat wils. Aan het eind van de avond kan het evenement weer centraal afgesloten worden met bijvoorbeeld een spetterend optreden/slotact. Onze zalen kunnen naar wens in vele thema's worden ingericht zoals een loungeroom, casino, jazzcafé, cabaretzaal, dancing met fantastische lichteffecten enz. Bij ons is zeer veel mogelijk, en graag zijn wij u hierbij van dienst.

Dekker Zoetermeer
Tel. 079 368 42 42

info@dekkerzoetermeer.nl

www.dekkerzoetermeer.nl
 


Themafeesten bij Dekker

 

 

 

 

 

 

Hét Party Schip - Leimuiderbrug


Hét Party Schip ! Een uniek partyschip, waar alles mogelijk is.
En, .... veruit de gezelligste in de Randstad !

Party’s, feesten, bruiloften, het hele jaar door.
Betaalbaar feesten? Kom naar Hét Party Schip !

Opstapplaatsen en vaargebied in overleg.

Het PartySchip is een oergezellig schip en geschikt voor een bedrijfsfeest met tussen de 10 à 15 tot aan circa 100 personen. Er zijn twee buiten dekken (voor & achter) en twee binnen dekken (boven het Panoramadek en beneden de Salon). In de Salon (beneden) waan je je in een echt ouderwets Amsterdams café. Er is een dansvloer aan boord.
We varen het hele jaar door want er is verwarming aanwezig.

Catering
Aan boord van Het PartySchip is voor een bedrijfsfeest ook qua catering alles mogelijk, hapjes, broodjes, soepje, eenvoudige en luxueuze buffetten.

Vaargebied
Het vaargebied is de Randstad en meer specifiek de Zuid Hollandse plassen. Van alle vaargebieden in Nederland wordt dit gebied als het mooiste beschouwd. Er zijn eindeloos veel tripjes te bedenken met onderweg allerlei uitstapjes. Vaak is een korte onderbreking wel zo fijn op een bedrijfsfeest. (Bijvoorbeeld wandelpuzzeltocht, of BBQ op eiland; indien gewenst).

Een groot of klein bedrijfsfeest ? Ingetogen of extravagant ?
Een bedrijfsfeest op het water is anders en altijd een succes.

Hét Party Schip
Tel. 0172 506 222

info@hetpartyschip.nl

www.hetpartyschip.nl
 


Hét Party Schip

Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsfeest in Zuid-Holland

Feestelijk bedrijfsuitje
in Zuid-Holland

Feestelijk Bedrijfsuitje in Zuid-Holland