Circus Allez-Hop! - Tilburg (NB)


Teamwork in de piste!

Circus als teambuilding is vooral ongebreideld plezier maken. Trucjes leren en een mooie act maken, De doelstellingen liggen er niet al te dik bovenop, maar zitten verscholen in het spel: samenwerking verbeteren, intensieve kennismaking, en zelfvertrouwen krijgen...
U leert iets bijzonders en laat dat ook zien. Werken aan uw presentatie dus, en maximaal presteren onder de druk van de voorstelling. Kortom: individueel en gezamenlijk grenzen verleggen. Het uitbundig plezier, de intensieve samenwerking, en de sprong in het onbekende maken Circus Allez-Hop voor zowel bestaande als nieuwe groepen tot een opzienbarende belevenis, waarbij men bij elkaar en bij zichzelf onvermoede kwaliteiten ontdekt.

De groteske doelstellingen hoeven niet persé voorop te staan, ook als recreatieve activiteit, bijvoorbeeld een personeelsfeest met toevallig toegevoegde waarde, is het Circusprogramma uitermate geschikt. Of middenin een loodzware cursus een luchtig intermezzo, eventueel met alleen acrobatiek of alleen jongleren......

www.teambuilding-circus.nl
 


Circus Allez-Hop

 

 

Theaterbureau Giel van Dam | Circus AdieJos & Alabas - Utrecht


Ontdek de spectaculaire wereld van het circus met Circus AdieJos & Alabas Projecten

Een hele dag bezig zijn met nieuwe dingen leren, schitterende acts maken, ontzettend veel lol hebben. En dan tot slot het spelen van de voorstelling en het applaus... Een dag met Circus AdieJos & Alabas galmt nog lang na in de gangen van uw bedrijf.

Maar het is nog veel meer. Circus is iets waar iedereen aan mee kan doen, ongeacht leeftijd, kracht of lenigheid. Circus is koorddansen, theater, ballopen, jongleren, acrobatiek, goochelen, eenwielfietsen... teveel om op te noemen. Dus voor iedereen wel een passend onderdeel. Het is een ontdekkingstocht naar onvermoede (creatieve) kanten van jezelf en de ander. Bovendien moeilijk genoeg om de uitdaging aan te gaan.

Circus AdieJos & Alabas biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om "gewoon" een feestelijke dag met uw personeel te hebben. U kunt ook kiezen voor een dag waarbij het accent meer ligt op teambuilding. De doelstellingen worden spelenderwijs geďntegreerd.

www.gielvandam.nl
 


Circus AdieJos & Alabas

 

 Home

 

Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsuitje beeldhouwen

Circusworkshop

Bedrijfsuitje beeldhouwen