HELDER GLAS KUNST - Hengelo (O)


WORKSHOP GLAS FUSING

In het eigen atelier te Hengelo (OV) en er worden 3 verschillende workshops aangeboden, gepresenteerd door glaskunstenares Kim ten Oever.

De eerste variant is een workshop speciaal voor groepen tot 8 mensen, waarin een gezamenlijk, voorafgekozen groot object gemaakt kan worden, of ieder een klein object ( 15 cm breed en 30 cm lang) samenstelt.
Heel leuk voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, bedrijfsuitjes, verenigingen of vriendengroepen. Deze workshop duurt 3 uur, is voor max. 8 personen. Inclusief ontvangst met koffie en krentenwegge, lunch, korte interactieve uitleg over glaskunst en het gezamenlijk gemaakte object inclusief eventuele sokkel, maar exclusief eventuele verzending.

De tweede variant workshop is een individuele workshop. Hierbij is een ieder vrij in zijn/haar keuze wat ontwerp betreft.
Hier krijgt iedere deelnemer de beschikking over een ovenplaat van 43x43 cm waarbij hij/zij volledig naar eigen idee een glasobject kan samenstellen.
Hier geldt een min. van 2 en een max. van 8 personen.
Ook kan deze workshop op een mooie lokatie in de buurt van Hoogeveen gegeven worden, meer informatie daarover is telefonisch te verkrijgen.

Deze workshop ziet er als volgt uit:
1. Ontvangst met koffie en Twentse krentenwegge.
2. Introductie over Helder Glas Kunst en glaskunst in het algemeen.
3. Uitleg over de technieken die gebruikt gaan worden en het oefenen van deze.
4. Werken aan eigen of aangedragen onderwerp.
5. Lunch.
6. Snijden, samenstellen en op de ovenplaat leggen van het gemaakte werk.
7. Afsluiting met het inplannen van het afhalen/opsturen van het werk aangezien het niet direct
    mee kan vanwege de stookgangen van de smeltoven.

De derde variant is een workshop speciaal voor kinderfeestjes waarin ze hun eigen kleine object, bijv. raamhanger, kunnen samenstellen uit het glas, waarbij ze tevens leren om te gaan met snij- en breektang.
Dit gaat uiteraard gepaard met frisdrank en chips en hier geldt een minimum van 4 en maximaal 10 kinderen, waarbij de minimale leeftijd 8 jaar is. De duur van deze kinderworkshop is 2 uur.

www.helderglaskunst.nl
 


Helder-Glas-Kunst

 

 Home

 

Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsuitje beeldhouwen

Glasfusing

Bedrijfsuitje beeldhouwen