Bedrijfsuitjesgids.nl


Graffitiworkshop

 

 Home

 

Graffitiworkshop

The Paint Experience - Moderne schilderworkshops op locatie


The Paint Experience is ht bedrijf die u zoekt wanneer u op zoek bent naar een creatieve, moderne schilderworkshop. U kunt bijvoorbeeld schilderen op grote en kleine doeken, maar ook op objecten zoals een koe van papier-mach of kunststof.
The Paint Experience is constant op zoek naar de nieuwste trends. Neem bijvoorbeeld de workshop Stencil Graffiti. In deze workshop leert The Paint Experience de deelnemers om te gaan met spuitbussen, stencils en uiting te geven aan hun eigen creativiteit.
Ons aanbod is uiteraard vele malen groter dan hierboven genoemd.
Neem daarom vrijblijvend een kijkje op onze website www.thepaintexperience.com. Allemaal leuke workshops voor uw bedrijfsuitje, als onderbreking van een vergadering of als teambuilding activiteit!

The Paint Experience werkt al jaren met professionele docenten die naast workshopbegeleider ook actief zijn in de kunstbranche.
Jong, oud, beginner of gevorderd? Het maakt niet uit! Voor iedere doelgroep is de juiste begeleiding aanwezig.
The Paint Experience beschikt over een breed palet van kwaliteitsmaterialen. Zo werken wij met Amsterdam Acrylverf en kwalitatief uitstekende schildersmaterialen. U kunt de workshop apart boeken, maar ook als onderdeel van een geheel verzorgde dag.
Wij adviseren u graag!

De locatie waar de workshop gegeven wordt is belangrijk voor de sfeer van de workshop. The Paint Experience heeft volop ideen en contacten om voor u een ideale locatie te verzorgen.

Kijk snel voor meer informatie op onze website. Wij maken w dag tot een succes!


The Paint Experience

The Paint Experience
Paulus Potterlaan 64
3931 TG Woudenberg
Tel: 06-40592100
info@thepaintexperience.com
www.thepaintexperience.com


The Paint Experience - schilderworkshop
The Paint Experience - moderne schilderworkshops
Workshop Koe beschilderen