Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsuitje karten

Karting

Bedrijfsuitje karting

Karting Eefde - Eefde (Gelderland)


In de landelijke omgeving van de Achterhoek dichtbij steden als Deventer en Zutphen en verscholen in prachtige bossen ligt het kartcircuit Eefde.

Niet alleen wedstrijdrijders kunnen hun krachten meten in Eefde, tijdens de trainingen en wedstrijden, op alle andere dagen bent u van harte welkom.
U kunt zelf een kart huren en de sensatie van outdoorkating beleven. Ook is het mogelijk om met een groep vrienden of collega’s een spannend evenement te beleven.

Karten is niet zomaar de beste voorbereiding op autoracen! Op Karting Eefde ervaar je de sensatie helemaal; hoge snelheden, frisse wind in je gezicht en af en toe een curbstone onder de wielen!

De outdoor kartbaan zult u aantreffen in het prachtige buitengebied van Eefde. De baan is ongeveer 600 meter lang en 6 meter breed. Je kunt voluit gaan op de rechte stukken, maar in de bochten is het opletten! Mede doordat de baan lekker breed is, kun je hier goed je tegenstanders inhalen. Met behulp van de computergestuurde tijdwaarneming worden de rondetijden gemeten.
Op verzoek kunnen deze worden uitgedraaid.

Voor bijzondere wensen, aanpassingen van arrangementen, of andere ideen, kunt u telefonisch contact opnemen met ons.
Barbecue-arrangementen zijn ook mogelijk. Wilt u geen barbecue, maar wat anders, bijvoorbeeld een koud en warm buffet, bespreek het met ons!

Karting Eefde
Tel. 0575 540 229

www.kartingeefde.nl
 


Karting Eefde

Indoor Karting Hoogeveen - Hoogeveen (Drenthe)


Karting
Voortrazend in de supersnelle indoor karts met krachtige motoren. Snelheden van 68 km/h zijn geen uitzondering!
Gierend door de vele scherpe bochten van het spannende circuit. Kortom een complete sensatie van het begin tot het eind! Wilt u dit wel eens meemaken, de snelheid, de spanning en het echte racegevoel? Beleef deze unieke sensatie met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties.
Indoor Karting Hoogeveen biedt onbegrensde mogelijkheden voor wat betreft arrangementen. Compleet met hapjes en drankjes, lunches en diners. Voor reserveringen kunt u gerust even bellen of bij ons langskomen.

Lasergame
Naast karten kunt u bij ons ook lasergamen. Onze lasergame-arena is de grootste van Noord Nederland. De laserguns zijn radiografisch en computergestuurd, zodat je tijdens het spel zowel je ranking als wie jou geraakt heeft op het display kunt aflezen.
Het spel wordt gespeeld in een donkere arena met of zonder rook- en windgeneratoren, ideaal om je collega’s, vrienden of familie de stuipen op het lijf te jagen!! Bent u de nieuwe James Bond of Lara Croft?

Indoor Karting Hoogeveen
Tel. 0528 - 23 33 20

www.kartinghoogeveen.nl
 


Indoor Karting Hoogeveen

Kartfabrique ® - Utrecht


Karten bij de Kartfabrique
Het kartcircuit van de Kartfabrique® heeft de bekende grand prix bochten en speciaal raceasfalt. De coureur komt in u naar boven als u het kartcircuit op gaat. Snelheden boven de 60 kilometer per uur zijn geen uitzondering op de 950 meter lange kartbaan.
Ga de strijd met elkaar aan of vorm een hecht team door samen de overwinning te behalen. Snelheid, veiligheid, concentratie, tijd en teamwork zijn de sleutelwoorden binnen het karten.

Actief Personeelsuitje
Wilt u een actief personeelsuitje organiseren om uw medewerkers op scherp te zetten of om ze te belonen voor geleverde prestaties? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een dagje karten. Op deze manier biedt u uw medewerkers de mogelijkheid actief bezig te zijn en tegelijkertijd nader met elkaar in contact te komen. U zult merken dat deze dag bijdraagt aan de teamgeest en saamhorigheid.

Bij de Kartfabrique kunt u kiezen uit meerdere arrangementen om een succesvol en actief personeelsuitje te organiseren. Bij ons krijgen u en uw collega's niet alleen de mogelijkheid te karten, maar kunt u ook een ervaren instructeur inhuren. Deze leert de minder ervaren coureurs precies hoe alles in zijn werk gaat. Naast het karten kunt u ook beschikken over een goede accommodatie en kunt u uw activiteiten combineren met lekker eten en drinken.

Klinkt een actief personeelsuitje bij ons u als muziek in de oren en wilt u keuze maken uit onze veelzijdige programma's? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Kartfabrique
Tel. +31 (0)30 240 40 40

info@kartfabrique.nl

www.kartfabrique.nl
 


Kartfabrique

 

 

Silverstone Indoorkarting, Lasergames & Partycenter - Zwanenburg (10 min. vanaf Amsterdam of Haarlem)


Silverstone is ht partycenter van Noord-Holland. Bij Silverstone kunt u karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa, bowlen op een van onze nieuwe bowlingbanen, dineren in verschillende themaruimtes, kinderfeestjes organiseren en nog veel meer. Silverstone is d perfecte plek voor een personeelsfeest of een dagje uit!

Lasergamen
Silverstone lasergames heeft op dit moment de grootste en meest fantastische arena van Europa. Samen met uw teamgenoten dwaalt u door een futuristische wereld van maar liefst 1.500 m.

Karten
Silverstone heeft een van de snelste indoor kartbanen van Nederland, Het circuit is geconstrueerd in bochten en is meer liefst 552 meter lang. Karten doet u bij ons met uitstekende materialen. Door de goede rij-eigenschappen van onze karts beleeft u het echte racegevoel.

Gladiatorspektakel
Het Gladiatorspektakel is een nieuw en hilarisch evenwichtsspel, waarbij u plaatsneemt op een evenwichtsbuis en dan probeert om uw tegenstander van de buis te stoten met een speciale peddel. Bij het Gladiatorspektakel is degene die het langste op de buis weet te blijven staan de winnaar.

Bowling
De spanning en gezelligheid van bowling ontdek je bij Silverstone. Gooi een strike … of misschien toch maar 1 kegel geraakt?
Maakt niets uit, want spanning en gezelligheid is gegarandeerd op n van de computergestuurde banen van Silverstone. Met een drankje en een hapje je team genoten aanmoedigen.

Bungee Voetbal
Dit lijkt op normaal voetbal, maar niets is minder waar. Bij Bungee voetbal dragen de spelers een speciaal hesje welke met elastiek vast aan het plafond zit. Daardoor heeft iedere speler maar een beperkte bewegingsvrijheid, waardoor het voetballen een heel stuk moeilijker maar ook leuker wordt!

Arrangementen
Silverstone heeft een groot aantal arrangementen. Voor jong en oud is er wel iets te vinden. Mocht het gewenste arrangement er toch niet tussen staan, laat het ons dan weten. Wij bieden ook op maat gemaakte arrangementen.

Silverstone Indoorkarting, Lasergames & Partycenter
Tel. 020 497 38 58

info@silverstone.nl

www.silverstone.nl
 


Silverstone karten

Silverstone lasergames