Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsuitje lasergame

Lasergame

Bedrijfsuitje lasergamen

Laser Quest Eindhoven - Eindhoven


In een donker doolhof ben je met je lasergun op zoek naar de vijand. Het is alles of niets. De adrenaline pompt door je aderen.

Wie zal vandaag de winnaar zijn?

Laser Quest is het toonaangevende systeem onder de laserspellen. Het is een spel waar je samen met maximaal 18 anderen helemaal in op kunt gaan. In een speciaal 'pack' gestoken, lasergun in de hand, worden jij en je vrienden en/of collega's 'losgelaten' in de Laser Quest spelruimte.

Daar is het zaak om een opdracht te vervullen die kan veranderen van moeilijkheidsgraad en inhoud. Je komt terecht in een futuristische arena vol geluid-, licht- en rookeffecten. Daarbij wordt de nieuwste hi-tech apparatuur gebruikt. Dit is een spel dat niemand onberoerd laat en waarin je de dagelijkse beslommeringen even helemaal uit het oog verliest.

Zo wordt uitgaan een avontuur!

Laser Quest Eindhoven
Tel. 040 244 31 31

info@lqehv.nl

www.lqehv.nl
 


LaserQuest Eindhoven

Silverstone Indoorkarting, Lasergames & Partycenter - Zwanenburg (10 min. vanaf Amsterdam of Haarlem)


Silverstone is hét partycenter van Noord-Holland. Bij Silverstone kunt u karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa, bowlen op een van onze nieuwe bowlingbanen, dineren in verschillende themaruimtes, kinderfeestjes organiseren en nog veel meer. Silverstone is dé perfecte plek voor een personeelsfeest of een dagje uit!

Lasergamen
Silverstone lasergames heeft op dit moment de grootste en meest fantastische arena van Europa. Samen met uw teamgenoten dwaalt u door een futuristische wereld van maar liefst 1.500 m².

Karten
Silverstone heeft een van de snelste indoor kartbanen van Nederland, Het circuit is geconstrueerd in bochten en is meer liefst 552 meter lang. Karten doet u bij ons met uitstekende materialen. Door de goede rij-eigenschappen van onze karts beleeft u het echte racegevoel.

Gladiatorspektakel
Het Gladiatorspektakel is een nieuw en hilarisch evenwichtsspel, waarbij u plaatsneemt op een evenwichtsbuis en dan probeert om uw tegenstander van de buis te stoten met een speciale peddel. Bij het Gladiatorspektakel is degene die het langste op de buis weet te blijven staan de winnaar.

Bowling
De spanning en gezelligheid van bowling ontdek je bij Silverstone. Gooi een strike … of misschien toch maar 1 kegel geraakt?
Maakt niets uit, want spanning en gezelligheid is gegarandeerd op één van de computergestuurde banen van Silverstone. Met een drankje en een hapje je team genoten aanmoedigen.

Bungee Voetbal
Dit lijkt op normaal voetbal, maar niets is minder waar. Bij Bungee voetbal dragen de spelers een speciaal hesje welke met elastiek vast aan het plafond zit. Daardoor heeft iedere speler maar een beperkte bewegingsvrijheid, waardoor het voetballen een heel stuk moeilijker maar ook leuker wordt!

Arrangementen
Silverstone heeft een groot aantal arrangementen. Voor jong en oud is er wel iets te vinden. Mocht het gewenste arrangement er toch niet tussen staan, laat het ons dan weten. Wij bieden ook op maat gemaakte arrangementen.

Silverstone Indoorkarting, Lasergames & Partycenter
Tel. 020 497 38 58

info@silverstone.nl

www.silverstone.nl
 


Silverstone-lasergames

Silverstone-karten