Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsuitje masker maken

Masker maken

Bedrijfsuitje Venetiaans masker maken

Atelier de Muze - creatieve workshops in Den Bosch e.o. en op locatie


Al meer dan 15 jaar verzorgen wij workshops die je grenzen verleggen. Een optimale balans tussen een spannende uitdaging en het directe plezier van intensief samenwerken met een resultaat waar je van staat te kijken, daar gaan wij samen met U voor!

Met vrienden, familie of collega’s iets te vieren, teambuilding op een volkomen vanzelfsprekende manier: geef je eraan over en geniet. Voor kleine en grote groepen. Veel ervaring in het geven van workshops en zelf ook met beide benen in de uitvoerende beroepspraktijk: wij zorgen dat U de persoonlijke begeleiding krijgt die het creatief beste in U boven brengt met een resultaat waar U trots op kunt zijn.

Masker
Maskers maken van elkaars gezicht en die beschilderen.

Schilderen
Met elkaar een of meerdere schilderijen maken met acrylverf. In overleg zijn van te voren uitgangspunten doorgesproken die te maken hebben met de specifieke gelegenheid waarvoor de workshop wordt georganiseerd.

Action-painting
Superactieve manier van schilderen. Grote bewegingen, spray- en deptechniek, dan weer detail.

Estafette-painting
De doeken in een serieopstelling, ieder krijgt de gelegenheid om zijn creativiteit toe te voegen aan wat zijn/haar voorgangers al geschilderd hebben.

Braziliaanse percussie
In twee sessies van ieder een uur met originele Braziliaanse instrumenten werken aan een heel muziekprogramma met verschillende ritmes, breaks, interactie, zang, solo’s …. en tot slot de opnames voor je eigen CD.

Moza´ek
Samen aan een serie wandpanelen werken met een verbindend thema. Formaat, kleuren en sfeer afstemmen op de plaats waar ze komen te hangen.

Glaskralen maken
Zelf in Venetiaanse stijl glazen kralen maken aan professionele branders, kleuren en decoraties naar eigen keuze.

* NIEUW *

Songwriting
Brainstorm, keuzes, taakverdeling en samen aan het werk. Het resultaat: een eigen song, zelf uitgevoerd en geregistreerd. Kan zo op Youtube!

Op de gezellige locaties die wij tot onze beschikking hebben zijn de workshops - die drieŰnhalf uur duren- geheel verzorgd zijn met koffie/thee/lekkers, met wijn/fris en lekkere versgemaakte borrelhapjes.

Met alle plezier komen wij ook naar een door U uitgekozen locatie.

Atelier de Muze
06-476600

website: www.atelierdemuze.nl

website: www.gerardbrohm.nl

e-mail:
a.brohm@planet.nl
 


Atelier de Muze masker maken

Gerard Brohm Braziliaanse percussie

Artspectrum - originele workshops in hartje Maastricht (Limburg)


Het speciale van Artspectrum Events is de ligging op een van de mooiste plekjes in het centrum van Maastricht.

Hier midden tussen het groen, in een Middeleeuws klooster, kan men in een ontspannen sfeer schilderen, maskers of beelden maken, glas bewerken of moza´eken onder de bezielende leiding van kunstenares Jozefien Koelman.

De workshops op het atelier duren 2,5 uur en zijn volledig verzorgd met koffie/thee met iets lekkers en ter afsluiting een hapje en een drankje.

Er zijn creatieve dagworkshops mogelijk op aanvraag van 11.00 tot 16.00 uur inclusief een goedverzorgde lunch en een originele kunstwandeling.

Alle workshops worden op maat gemaakt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familie- en vrijgezellenfeesten. Een dagje samen met vriendinnen krijgt zo beslist een speciaal tintje.

Ook het gezamenlijk maken van een kunstwerk voor het eigen bedrijf of huis zijn unieke workshops in hun soort.

Voor meer informatie:

Artspectrum Events
T 043 - 321 41 19
M 06 25 21 26 29

jozefien@artspectrum.info

www.artspectrum.info
 


Artspectrum Events Maastricht

Artspectrum Events maskers maken