Paaldansworkshop - Groningen


Paaldansworkshop is voor iedereen, heel ongedwongen geven we de workshop. U zult versteld raken wat u allemaal kan in een paal!
De les krijgt u van een ervaren paaldanseres, die u op een spontane manier de fijne kneepjes bij brengt. Sportkleding of een hemdje met soepele broek is fijn om de workshops te volgen. We bouwen het allemaal rustig op, en alles wordt u goed uitgelegd en voor gedaan. Niets moet, het is uw feest!

Ook is het mogelijk om een 3-gangen menu erbij te reserveren, alles is op 1 locatie. Voor in de zomer hebben we zelf ook een locatie met lounge terras! In een jungle sfeer met echte bananenbomen etc.

Wij zijn landelijk actief, dus is het geen probleem om naar uw locatie te komen, dit kan ook gewoon bij u thuis in de huiskamer.
We verplaatsen een paar meubels en nemen eigen geluid en muziek mee.

Wilt u meer weten, vraag onze brochure aan.

www.stripteaseles.nl
 


Magic Dance paaldansen

 

 

Workshop humoristisch paaldansen - Amsterdam (NH)


Onze eigen Sjaan staat bekend als een pittige, wereldwijze tante, die op haar eigenwijze manier de aanstaande bruid en haar vriendinnen niet alleen leert paaldansen. Ook leuk om te zien is bijvoorbeeld hoe je voor je mannetje op een erotische manier een pan tomatensoep klaar maakt! Lapdance kent straks voor jou geen geheimen meer...

Je leert tijdens deze hilarische workshop, aan de rand van de rosse buurt, volop te genieten van het leven en trots op je vrouwelijkheid te zijn! Of was het nou andersom? Een anderhalf uur durend uitje, Ladies only!

Kijk op onze site voor veel meer tips zoals de Baantjerspeurtocht met lijk en de Sterrenspeurtocht Volendam!

Tijdens deze dag kunt u kostenloos het Baantjermuseumcafť in de Warmoesstraat bezoeken. Hier kunt u bijvoorbeeld tijdens een borrel ook gratis Karaoke zingen! Dit alles dient wel apart gereserveerd te worden.

Bureau van Aemstel Produkties is sinds 1998 specialist in originele Amsterdamse groepsuitjes.

www.amsterdamexcursies.nl
 


Van Aemstel Produkties Amsterdam

 

 Home

 

Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsuitjesgids.nl

Paaldansworkshop

Bedrijfsuitjes ideeŽn