Werk aan de Winkel - Den Bosch (NB)


Werk aan de Winkel is een kleurrijke lifestyle en doe-winkel onder ťťn dak. In de creatieve ruimtes in hartje Den Bosch kun je letterlijk zelf aan het werk tijdens ťťn van de vele workshops. Deze workshops zijn voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes & alles daartussenin!

Doe bijvoorbeeld een workshop parfum maken, zeep maken, beeldhouwen, wicked waxing, vazen maken, servies schilderen, mozaÔeken, bier maken, wc-bril schilderen, pimp your ride, sieraden maken, lampenkapjes maken en nog veel meer.
Kan je niet kiezen of ben je met een groot gezelschap dan kunnen er ook meerdere workshops met elkaar gecombineerd worden.
Combineer een workshop met high tea, hartige hapjes, lunch of diner & profiteer van leuke kortingen.

Alle workshops zijn voor groepen vanaf 6 personen tot en met 150 personen. Ben je met minder dan 6 personen, dan kun je je aanmelden via het rooster op onze website.

Hiernaast zie je een foto van een workshop zeep maken. Voor meer foto’s en ideeŽn kun je terecht op: www.WerkaandeWinkel.eu.
Wil je meer informatie of reserveren? Dan kun je een e-mail sturen naar deWorkshop@WerkaandeWinkel.eu of bellen: 073- 612 12 93 (bereikbaar op di t/m za van 10.00 - 18.00 uur).

Wil je voorbeelden bekijken of de mogelijkheden persoonlijk bespreken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in de Winkel aan de Minderbroedersstraat 4 in Den Bosch.
 


Werk aan de Winkel - zeep maken

 

 Home

 

Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsuitjesgids.nl

Parfum maken

Bedrijfsuitjes ideeŽn