Oll Colors - Wijchen (Gld)


Wilt u zelf sieraden leren maken? Eenmalig iets moois of wilt u misschien zelf daarna thuis aan de slag? Zoekt u een origineel vrijgezellenfeestje? Of gezellig met uw vriendinnen of collega’s een dagje uit? Dan is een sieradenworkshop volgen bij Oll Colors een goed idee!

Onder het genot van een lekker kopje cappuccino of thee met een stuk taart, kunt u kennismaken met de verschillende technieken om kralen te verwerken. Wij nemen de basistechnieken met u door, waarna u zelf aan de slag kunt gaan. Om inspiratie op te doen zijn er genoeg voorbeelden aanwezig. Maar natuurlijk is het ook mogelijk een eigen ontwerp te maken.
Door het uitgebreide assortiment aan kralen en de verschillende technieken is de workshop voor iedereen te volgen. Er zijn makkelijk en moeilijke technieken. U maakt uw sieraad in eigen stijl: gaat u voor een opvallende uitbundige ketting of voor een bescheiden klassieke ketting?

Wij hebben een groot assortiment aan kralen en toebehoren, zoals: Swarovski-kristal, glaskralen, geslepen kralen, metalen onderdelen etc. Tevens kunt u nu ook bij ons uw eigen josh-stijl armband maken!

U kunt als groep reserveren op een door u gekozen datum. Wij geven zowel doordeweeks als in het weekend workshops voor groepen vanaf 3 personen.

Ook voor jonge meiden die een gezellig kinderfeestje willen geven is er de mogelijkheid een sieradenworkshop te volgen bij Oll Colors!! We zullen er voor zorgen dat het een leuke, creatieve middag wordt en na afloop gaat iedereen naar huis met een zelfgemaakte, persoonlijke ketting!

Bezoek voor meer informatie over onze workshops even onze website!

Graag tot ziens in ons gezellige, kleurrijke atelier te Wijchen!

Jesse & Sharon Hilgers
Oll Colors
Heilige stoel 6831, Wijchen
www.ollcolors.nl
tel. 06 30383583
 


Oll Colors

 

 

Chain Reaction Sieraden - Sint Michielsgestel (NB)


Basisworkshop glaskralen branden

Bij Chain Reaction Sieraden kunt u een basis workshop glaskralen branden volgen.
De workshop wordt gegeven in ons atelier in Sint michielsgestel.

Tijdens de workshop leert u de basistechnieken van het glazen kralen maken.
Niveau: bedoeld voor beginners
Duur: min. 2 Ĺ uur
Dagen: dinsdagavond, vrijdagavond en zaterdagochtend of zaterdagmiddag
Aantal personen: minimaal 1, maximaal 6
Brander: Conkinect en Hothead
Minimum leeftijd: 16 jaar

We beginnen de cursus met een stukje uitleg over het glas, de materialen waar we mee gaan werken en de veiligheid daaromheen. Daarna gaan we gelijk aan de slag en beginnen we met het leren maken van een ronde kraal. Als we dit onder de knie hebben, gaan we verder met de volgende decoratie technieken:
- Stringers trekken
- Zetten van stippen
- Werken met frit
- ……….

Afhankelijk van de snelheid waarmee je het kralen maken onder de knie krijgt maak je tussen de 8 en 12 kralen. Deze kralen moeten nog afkoelen en kunnen niet meteen meegenomen worden. De kralen zullen verwerkt worden in een leuke wisselhanger en worden nagestuurd.

Kennismakingsworkshop glaskralen branden voor grotere groepen

Op zoek naar een leuke creatieve activiteit voor een groep van 8 tot 12 personen? Dan is deze kennismakingsworkshop glaskralen branden een exclusieve en waardevolle invulling. 

 Deze kennismakingsworkshop is zeer geschikt voor:
∑ Familiefeestje of een verjaardag.
∑ Vrijgezellenfeestje, vrienden- of vriendinnendag.
∑ Jubileum of verenigingsuitstapje.
∑ Een verrassende middag voor uw relaties.
∑ Personeelsuitje, teamuitje
∑ Een origineel cadeau bij afscheid of jubileum.

Aantal personen: minimaal 8, maximaal 12

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We helpen je graag er een leuke dag van te maken.

Irma van Tilburg
www.chainreactionsieraden.nl
info@chainreactionsieraden.nl

06-10235866
 


Chain Reaction Sieraden

Chain-Reaction-glaskralen

 

 

Ticca Trade - Den Haag (ZH) en op locatie


Ticca Trade is een kleurrijke winkel met een visie. Met meer dan 1100 verschillende kralen van natuurlijke materialen is deze winkel uniek in zijn soort te noemen. Uit vele ontwikkelingslanden koopt Ticca Trade ook sieraden en gifts, en zij steunt daarmee kleine ondernemers en zelfstandigen die het zo hard nodig hebben. Een deel van de opbrengst van Ticca Trade komt ten goede aan Villa Ticca, de kinderopvang in Ecuador die de eigenaressen zelf hebben opgebouwd.

De workshops zijn professioneel, kleurig en gezellig. U maakt een eigen sieraad naar keuze en leert drie basistechnieken. U leert materialen als Tagua, Rudraksha en Wayruro kennen. Vanaf 12 personen verzorgen wij een workshop op lokatie.

www.ticcatrade.com
 


Ticca Trade

 

 Home

 

Bedrijfsuitjesgids.nl

Bedrijfsuitjesgids.nl

Sieraden maken

Bedrijfsuitjes ideeŽn